söndag 1 april 2012

Bröllopsfoton


Jag har äntligen aktiverat mig själv så pass mycket att jag fått bröllopsfoton hämtade från fotografen och tackkorten skrivna. Jag är jättenöjd med resultatet, vi hade så många lyckade bilder att välja mellan att det var svårt att bestämma sig för vilka vi ville ha. 

De mindre fotona skall jag sätta i min scrapbook/fotoalbum. Min favorit, när vi vandrar mot kyrkan, blev förstorad och pryder nu hyllan där även vasen jag blåste på möhippan finns. Vill ni titta närmare på bilderna kan ni kolla Fotofabrikens Facebooksida

5 kommentarer:

 1. Fotografierna ser jättefina ut! Och byxorna i det tidigare inlägget, fräsch färg - det kommer ju nu igen, det oranga, limegröna, gula :-)

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag älskar att det kommer klara färger nu igen, det är mycket roligare att handla kläder när det inte är så "murrigt".

  SvaraRadera
 3. Hej.. Brukade kommentera här under annat namn och annan blogg och du tittade in hos mig ibland också. Kan tyvärr inte nämna den andra bloggen i samband med denna och funderade ett tag hur jag skulle ge mig tillkänna men men… Säger hej iallafall nu. Kanske du ser epostadressen och kan klura fram det, om det är viktigt. Pga stalkers måste jag byta adress.

  SvaraRadera
 4. Jag tror jag vet :) Hejsan! Tråkigt om du har råkat ut för sånt..

  SvaraRadera
 5. Thanks a lot for such a nice blog post and .I am going to follow your blog. thanks for sharing.

  SvaraRadera