fredag 4 november 2011

Bloggala it is

Efter många funderingar fram och tillbaka bestämde jag mig igår, det blir bloggala för mig i år. Ifjol var jag totalt deppad för att jag inte tagit chansen att spana in vackra bloggare.

Klänningen är redan klart uttänkt. Jag har skorna på ett ungefär, skulle egentligen vilja ha nya men kanske ett par gamla får lov att duga. Jag behöver ett par nya strumpbyxor, ett par festliga sådana. Frisyren har jag ingen aning om men kanske jag kommer på något under den kommande månaden.

Svårare är det med Rogers outfit. Vad skall en man ha på sig till bloggalan? Tips tas emot med tacksamhet.

4 kommentarer:

 1. Jippie! Jag har inte biljett ännu, men ganska säker på att jag joinar. Varken kläder, skor eller frisyr uttänkt. Nästan lite panik.

  SvaraRadera
 2. Det är ju fyra veckor kvar, du hinner nog :) Jag kommer säkert att ändra mig flera gånger ännu angående klänningen, jag brukara vara bra på det.

  SvaraRadera
 3. Jag kom just på mitt livs bästa idé. Om jag provar olika alternativ, fotar och skickar till dig. Är du då mitt smakråd?

  Eller går det här över gränsen till hopplöst tönteri?
  -Näää!!(?)

  Men nu kom jag plötsligt på att det fixades så när jag skulle välja rutiga/prickiga skor till Green Day konserten. Men via bloggen den gången.

  SvaraRadera
 4. Jag är gärna ditt smakråd :) Det är precis lagom tönteri. Jag tänkte på dig idag när jag kom från min länk, att det skulle vara kiva att fara ut tillsammans någongång. E-post: jkarell@hotmail.com.

  SvaraRadera