måndag 7 november 2011

No 182

Jag har registrerat mig på bloggtoppen.fi. Jag är långt ner på listan men följer ändå med spänning vad som händer. Det är också kul att gå igenom alla bloggar som finns där, jag har missat en hel del i finlandssvenska bloggvärlden.

Samtidigt måste jag ju förbereda mig inför bloggalan. Måste läsa in mig på alla bloggar så att jag hänger med i alla diskussioner. Sen igen, mitt galasällskap består av två män som inte kunde bry sig mindre. De vill bara med för att spana in heta bloggerskor.

8 kommentarer:

 1. Ja tiderna på bloggtoppen var bättre när inte så många hade registrerat sig. ;) Min placering har åkt ner med 50 placeringar sen jag registrerade min i augusti.

  SvaraRadera
 2. Det blir väl populärare hela tiden kan jag tänka mig. Du är nog bland de tio bästa, på min bloggtopp :) Roligt att surfa runt och se hur bloggarna åker upp och ner. En oövervinnerlig etta har vi dock, har någon annan någonsin kommit om henne?

  SvaraRadera
 3. Kul. Jag nappade också på det, men var la du in koden?

  SvaraRadera
 4. Ok, hittade den.. men nog registrerar den väl all trafik, och inte om man klickar på deras logo??? ;)

  SvaraRadera
 5. Jo, nog registrerar den all trafik, det måste den. Även om det är lite färre besökare på bloggtoppen än vad jag har på google analytics, vet inte vad det beror på.

  SvaraRadera
 6. Får se, kanske till och med PiiPii hänger med till galan i någons ficka ;)

  SvaraRadera
 7. Tänkte skriva HAHA till ditt sällskaps orsak till galan, men sen såg jag att PiiPii också tänker komma med. Men äh, fortfarande HAHA!

  SvaraRadera
 8. Härligt med PiiPii! Föredrar honom framför de två andra i sällskapet, hehe. HAHA är alltid bra, Lotta, fastän PiiPii är med.

  SvaraRadera