lördag 6 februari 2010

Jag glömde visst att berätta

Vi köpte bil på lördagen! En snygg, Audi A4, 2005 års modell. Jag har inte fått köra ännu, men kanske jag får prova sen när snön har smält. Den är i alla fall mycket trevlig att åka.

Nu sitter Roger och lusläser manualen. Före jag träffade honom visste jag inte att det fanns någon som läste manualer. Men manualer är så gott som det enda han läser.

PS. Jag skrev detta inlägg för ett par dagar sedan, men ville inte ladda upp det utan bilder. Hade först möjlighet att fotografera bilen i dagsljus idag. Så ni får inte stämma mig fast Roger inte för tillfället läser manual. Han gjorde det då texten skrevdes.

3 kommentarer:

  1. så fin :) det där med manualläsning är nog svårt att förstå, är det inte den som dyker upp sen när man försökt med allt annat?

    SvaraRadera
  2. Ja, så har jag också förstått. Sen när man provat snällt, skrikit, slått sönder och blivit allmänt irriterad sneglar man kanske åt den. De är lite speciella de där ingenjörerna...

    SvaraRadera
  3. I vårt hushåll så e de nog så att ingenjören plockar fram manualen först EFTER de att ingenting fungerar, eftersom "som ingenjör så borde de här ju vara helt logiskt/klart/simpelt (...) så man borde ju kara sig utan den där boken som bara helt onödig" :D de e i de skede som man bara vill banka huvve i väggen när deras stolthet kommer i vägen! :D

    SvaraRadera