tisdag 14 februari 2012

Ensam hemma

Första Alla hjärtans dag som gift och jag sitter ensam hemma. Jag skulle skriva om hur skönt det är när jag i lugn och ro kan pyssla med träningsprogram och Excel-filer men tji fick jag när datorn vägrar starta.

Var är IT-nörden när man behöver honom?

Annat som är jobbigt med att vara ensam är då man är tvungen att cykla hem från yoga-passet istället för att bli upplockad av sin älskade man. Ingen lätt sak i 15 centimeter nysnö kan jag berätta. Blev svettigare under hemresan än från själva yogan, det berodde dock förmodligen på mina tiotusen lager jag klätt på mig för att inte frysa. 

Min insnöade cykel

4 kommentarer:

 1. Det låter som om du landat i verkligheten Jill ;)
  Släng ner dig i soffan, ät lite glass och fixa med excel-filerna en annan dag. Lintsade redan i dag ;) Kram!

  SvaraRadera
 2. Du har förmodligen rätt. Jobbigt det här med att gå tillbaka till vardagen. Soffa och glass är tråkigt jämfört med excel. Det kliar i fingrarna att börja men samtidigt vill jag göra det ordentligt... Jag har helt missat dig på jobbet annars, skulle vilja prata lite om hur det går med träningen :D

  SvaraRadera
 3. Okej, det där förstår jag inte alls. Längtan efter excel alltså. Någon gång ska jag också älska excel. Träningen går bara fint! Typ.

  SvaraRadera
 4. Nåja, nu kanske jag ska komma igång. Det är helt OK att inte älska excel, jag tror nästan att det är sundare än att göra det.

  SvaraRadera