torsdag 2 december 2010

The story, part three

Morgonen efter kändes allt väldigt underligt. Det är första och enda gången jag vaknat upp bredvid en främling. Vi hade alla ganska ordentligt med krapula, och fastän vi pratat och stojat kvällen innan var alla ganska tysta och bleka. Jag frös helt otroligt eftersom vi bara hade ett täcke, och det beslagtog Roger så snart han somnat.

Min kompis L och hennes kille bytte nummer, och ganska snabbt var pojkarna försvunna ur lägenheten. Inget hände sedan på ett par veckor. L hade haft lite kontakt med killen per sms, men det hade inte kommit någon vart.

En kväll då jag och L körde ett varv runt stan (raggarrundan) efter ett kvällsdopp (vi vinterbadade på den tiden) såg vi L:s kap och Roger i kön vid Prisses (hamburgerkiosken i Ekenäs där alla hänger då den är mitt emot ungdomsgården). L blev helt till sig, jag blev glad för hennes skull och efter ett varv till runt stan fick jag henne övertygad att stanna vid Prisses och prata med killen.

Som en äkta wingman erbjuder jag mig att ockupera vännen (Roger) medan hon stöter på killen. Allt gick som smort, och de bestämde att hela gänget skulle fara och bowla inkommande helg. Det kändes på något sätt lättare för dem att fara med hela gänget. Till saken hör nämligen att både L och killen var lite blyga, och ingen vågade ta första steget.

Bowlingkvällen kom fort, det blev jag, min pojkvän, L och hennes blivande pojkvän, Roger och några andra. Vi hade en kul kväll, och det började lite gnistra mellan L och killen. Roger har berättat efteråt att han blev mycket besviken då jag hade en pojkvän, eftersom han hade hoppats att det skulle hända något mellan oss.

Följande steg i processen var när Roger bjöd in oss till en fest hemma hos honom i Sjundeå. Jag kom ensam, eftersom jag mer och mer kände att min dåvarande pojkvän inte fungerade. Jag behövde tid ifrån honom, för att verkligen få veta vad jag ville göra.

Vi har inte mycket bilder från den här tiden, men ett foto hittade jag från den här kvällen. Då jag ser på det kan jag inte fatta att Roger fortfarande var intresserad av mig efter den kvällen. Han måste ha varit desperat.
Det var en livad fest, Rogers kusin blev påkörd (tappade några tänder, inget allvarligare, tack gode gud för det), killarna skulle visa sin manlighet genom att få "virvel" i vodka-flaskan och alla var sådär allmänt orediga.

Jag pratade mycket med Roger den kvällen, och ju mer vi pratade desto klarare blev det för mig att vi verkligen funkade. Vi synkkar på många plan, vi har olika personligheter men samma värderingar. Det tror jag att är den perfekta mixen för att bra förhållande, vi blir inte uttråkade på varandra, men vi har liknande åsikter om viktiga beslut i livet.

Stay tuned for the final episode of The Story.

3 kommentarer:

 1. Vad menar du? Du ser ju hur snygg ut som helst?
  Vilken fin historia, jag hade helt missat del två av någon anledning...men nu är allt inläst.

  SvaraRadera
 2. Det var snällt sagt. Kanske jag ser på bilden med andra ögon då jag kommer ihåg hur hopplös jag såg ut ;) Historian har blivit lite lång bara, tänkte inte att det skulle bli såhär mycket text. Men det är kul att skriva ner den, så kan man blicka tillbaka på den sen när man blir gammal och inte minns mer. :)

  SvaraRadera
 3. Interesting, interesting! :)

  SvaraRadera