söndag 23 januari 2011

Maratonskola

För att det ska bli någon ordning på mig och min maratonträning har jag anmält mig till Västra Nylands Maratonskola. De accepterade mig med i gänget och imorgon har vi första träffen.

Projektet går alltså ut på att alla i gruppen skall springa Östersjömaraton i oktober. Vi kommer sedan att blogga om processen i Västra Nyland. Imorgon får jag veta mera detaljer, men jag hoppas och tror att maratonskolan kommer att ge mig ett fint stöd och personlig coaching. Det betyder alltså att det inte längre går att fega ur, om hela Västra Nyland följer med min träning måste jag se till att fullfölja den.

Jag är nervös men samtidigt förväntansfull för imorgon. Det ska bli intressant att se hurudan träningsbakgrund de andra deltagarna har. Vi ska se hur det kommer att gå för mig, kanske jag inte alls orkar med resten av gänget?

Håll alltså ögonen uppe för mera information i tidningen, eller på Västra Nylands hemsida.

4 kommentarer:

 1. Du kommer att orka hur bra som helst! Det är ju en "skola" man lär sig och blir bättre tillsammans! :) Va spännande. Om inte jag vore en sån ensamvarg skulle jag också gå med i en dylik skola. :)

  SvaraRadera
 2. Liza, är du en ensamvarg? Det skulle jag faktiskt inte ha trott, fast alla löpare är väl kanske det på ett plan eller annat. Bra gick det i alla fall, kommer nog att bli ett kul projekt det här.

  Lotta, faktiskt spännande var det, och roligare kommer det att bli :)

  SvaraRadera
 3. Heheh! Tack, tror jag! Ja då det gäller löpning och skidning så gör jag det helst ensam. Det är så jag laddar om, stressar av och reflekterar över dagens händelser. :)

  SvaraRadera