lördag 16 april 2011

Gå till val

Ni har hört det förr, men jag säger det ändå. Kom ihåg att rösta imorgon. Det är ett mycket viktigt val, för dig och för Finland. Tänk, att vi själv får bestämma hur vi vill att vårt land skall styras.

Om du röstar i Raseborg och i valkrets tre får du ännu en bonus, du får träffa mig. Jag ska sitta i Ekåsen/A-huset hela dagen. Så nu, alla läsare där ute, har ni en chans att träffa mig livslevande. Kul va?

Snälla, kasta inte ägg eller glåpord. Det är ändå en officiell vallokal.

2 kommentarer:

  1. Hahahahah! Va du är skojig Jill! :) Men jo du har rätt! Jag fattar inte att man inte utnyttjar sin rätt att rösta. Om man nu råkar tycka att ALLT är åt skogen och det finns INGEN som är värd att lägga sin dyrbara röst på så kan man visa detta genom att gå till röstlokalen, dra ett streck på röstlappen, och sedan lämna in den. SEDAN kan man gnälla över att allt är åt skogen och inget funkar. Men jag är starkt av den åsikten att om man inte röstar så ska man f*n i mig inte gnälla heller!

    SvaraRadera
  2. Du har så rätt, jag är både skojig och man inte ska gnälla om man inte röstar. Jag tror jag kommer att gnälla riktigt ordentligt mycket de kommande fyra åren.. ;)

    SvaraRadera