måndag 18 april 2011

Hårda dagar

Det blev en intressant dag igår. Vi började att ställa igång vallokalen åtta på morgonen, prick klockan nio kom de första röstande och efter det hade vi en jämn ström hela dagen. Klockan åtta började som ni alla vet det riktigt spännande, efter tolv timmars sittande kändes det skönt att stiga upp och räkna röster.

Vi hade inte så mycket tid att höra hur valet hade gått, och chocken när jag kollade HBL:s sida var stor. Fastän alla opinionsmätningar sagt att det skulle gå såhär var det svårt att tro på dem. Fortfarande har jag svårt att tro på resultatet. Det känns så overkligt att en femtedel av vår befolkning väljer att rösta på Sannfinländarna.


Jag har haft huvudvärk hela dagen, men den lättade lite då jag gick till posten för att avhämta ett paket som bland annat innehöll denna söta temugg. Det blir min nya jobbmugg, ibland behöver man lite HappyHappy-dance på kaffepauserna.

4 kommentarer:

 1. Slå en signal när du kör din dans :) hänger kanske med eller så kommer jag bara och kollar.

  SvaraRadera
 2. Dregel!

  (och ganska roligt att ordverifieringen råkade bli amens)

  SvaraRadera
 3. Bella, jag säger bara "alla med!". Tänk så roligt det skulle vara i lärarrummet om alla drog en liten egen happydance. DET är definitivt Youtube-material.

  Lotta, ibland slår ordverifieringen rätt :) Jag köpte en gåva därifrån, och då transportkostnaderna var så höga var jag ju tvungen att köpa något åt mig själv också :D

  SvaraRadera
 4. Mycket logiskt tänkt angående transportkostnader!

  SvaraRadera