lördag 27 augusti 2011

Sista sommardagen?

Denna dag började dåligt då vi var tvungna att ta lilla Natasha till veterinären pga slagsmål. Hon mår nu bättre och dagens tråkigheter slutade där.


Vi har bland annat spelat beachvolley, för första gången i år. Det var svettigt och roligt. Sedan kom Patte med den underbara idéen att vi skulle grilla. Jo tack sade jag. Kan ni annars hitta katten i bilden ovanför? Ett tips: hon ser ut såhär. Det är inte katten på bilden som fick slag i ögat, hon var inne och sov.

4 kommentarer:

 1. Sloddes Natasha och Esmeralda? Hujhuj!

  SvaraRadera
 2. Nej, inget så farligt, det var grannkatten som drämde till Natasha på ögat. Som tur är kommer de två som bor tillsammans överens, för det mesta i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra. Mina kommer också överens men busbrottas ibland. Svårt för mig att veta var gränsen går mellan slagsmål och lek ibland och rädd att något liknande ska hända dem.

  SvaraRadera
 4. Det är faktiskt svårt att avgöra ibland, speciellt då de biter varandra i strupen. Det som skiljer deras lekar från strider med grannkattorna är ljudet, när det är riktig fight på gång vaknar alla i grannskapet.

  SvaraRadera