tisdag 26 januari 2010

Alhovs djurhem

Läste i tidningen idag att Heidi på Alhovs djurhem skall sluta. Det kan jag förstå, att älska djur och hela tiden få veta om hur illa människor kan göra dem kan ingen människa klara av hur länge som helst. Att till på köpet sätta hela sin tid, ja hela sitt liv, åt att rädda dem utan att få ordentlig kompensation för det, det är nästan helgonlikt.
Jag vill i alla fall tacka Heidi för att hon räddade livet på vår Esmeralda. När jag ser hur hon sjuk hon ser ut efter att Heidi tagit hand om henne vill jag inte ens tänka på hur illa däran hon måste ha varit då Heidi hittade henne. Nu mår Esmeralda i alla fall bra, och vi skämmer bort henne så mycket vi bara kan.
Nu gäller det för Raseborg att hitta en efterträdare, att hitta någon som bryr sig lika mycket som Heidi är nog omöjligt, men förhoppningsvis hittar de någon som kan ta åt sig uppdraget. Samtidigt hoppas jag att de förstår att kompensera den personen lite bättre, och att de ger ett ordentligt tack för de gångna åren åt Heidi.

3 kommentarer:

 1. Herregud Esme är nog förbannat välmående jämfört med den där första bilden!

  SvaraRadera
 2. Ja!

  Detsamma säger jag, ett stort tack till Heidi, för allt hon gjort..så länge jag minns har hon tagit hand om djur. Tänk så fint!! Å Esmeralda..ja a, så mycket bättre hon mår nu!! Super att ni skämmer bort henne ;)

  -Hanna Jönsson

  SvaraRadera
 3. Shinan, visst är det stor skillnad. Svårt att komma ihåg tiden då hon var bara skinn och ben.

  Hanna, visst är det fint att hon orkat. Och Esmeralda har det nog bra nu, man märker att hon blir lugnare och säkrare hela tiden.

  SvaraRadera