onsdag 27 januari 2010

Fruktkorg

Det är lite tradition på jobbet, att då någon fyller år ska födelsedagsbarnet hämta något gott till eftermiddagskaffet. En ganska kul grej som gör att vi får muffins, godis och andra bakverk nu som då.

Personen som fyllde år idag, tog istället för något sött med sig en hel korg fylld med frukt. Och det gick nästan bättre åt! Det var supergott med ett äppel på eftermiddagen, och kicken av äpplet höll längre än av bakelsen.

Mer frukt till folket!

3 kommentarer:

 1. Jag har läst ett par gånger, att det finns firmor som haft fruktskålar på kaffebordet för de anställda. Jag har även läst att i firmor som haft fruktskålar och lämnat bort dessa, så har personalen gått ner i vikt! 0,5-2 kg!
  Men visst, frukt är ju bättre än bulla! Det innehåller ju lite vitaminer och antioxidanter :D

  SvaraRadera
 2. Just det. Vi har som tradition alltid mellanöl i kylskåpet på vårt jobb. Det hör till att om man ringer efter pizza kan man ta en öl till. (Pizza smakar ju bäst med öl).

  Men visst är det gott med frukt och sånt på arbetsplatsen. Har en kund som alltid har vindruvor, päron, äppel, mandariner, apelsiner och gud vet vad på konferensborden. Och visst är det bättre med 3 äpplen än 7 fastlagsbullar (med mandel) per dar.

  SvaraRadera
 3. Ja, vissa kalorier är bättre än andra. Jag tycker i alla fall om kicken man kan få av ett äppel. Kicken man får av öl är kanske inte så bra under arbetsdagen. Men vad vet jag, kanske bokföring skulle bli riktigt intressant om man toppar varje verifikat med en drink?

  SvaraRadera