torsdag 8 april 2010

Mini-break

Bokade resa till Stockholm häromdagen. I mitten av maj bär det av med båt till Sveriges huvudstad, och sedan spenderar vi (jag, Roger och två andra sötnosar) två dagar och en natt där.

Vi bor på samma hotell som senast, och jag ser verkligen framemot det. Deras sängar var underbart sköna. Och frukosten, sen! Namnam.

Våren kommer sakta men säkert. Det kommer hela tiden fler och fler saker att se framemot. På jobbet planerar vi semestrar för fulla muggar. Tyvärr får jag inte så lång semester då jag nyss bytt jobb, men två veckor betalt plus en vecka tjänstledig får lov att räcka.

PS. Jag var till simhallen idag. Simmade totalt 2000 meter på 55 minuter. Det var sådär lagomt trögt att cykla hem efter det.

4 kommentarer:

 1. Om ni har LIV-kanalen så kommer halv åtta hos mig där måndag-torsdag 18.30.. Annars kan man kolla det via nätet på tv4 hemsida..
  / Anna

  SvaraRadera
 2. Nej, inte LIV heller, vi har inga extra kanaler alls. Men nät har vi, så ska kolla in hemsidan deras :) Tack för tipset!

  SvaraRadera
 3. Tiina åkte iväg i dag med Marja till Stockholm. Skall besöka trädgårdsmässan. Jag fick lov att riva golvet i sovrummet. I morgon nya tapeter och sedan nytt golv. Sen börjar det väl vara färdigt tror jag.....

  PS. 29.5.2010 är det Rasecon ´10 på Karis Stadsbibliotek. Välkommen

  SvaraRadera
 4. Stackars dig som blir lämnad ensam hemma. Men bra att du hålls sysselsatt, Tiina har nog rätta idéer!

  Jag väntar på inbjudan, vill komma och se hur det ser ut. Kanske du får komma hit och riva upp golv och tapetsera också?

  SvaraRadera