måndag 2 maj 2011

Ut och åka

Jag ska äntligen bli en äkta finlandssvensk. Om ett par veckor ska jag nämligen göra något jag aldrig gjort tidigare, jag ska besöka Åland. Jag ska inte på sommarsemester, utan jag åker på arbetsresa. Flyger dit på förmiddagen och hem igen på kvällen. Men jag får i alla fall sätta min fot på åländsk mark. Spännande.

För övrigt blir det en hel del resas de kommande veckorna. Nästa vecka far jag till Vasa i två dagar, och vid tre olika tillfällen åker jag till Helsingfors på kurs. Det ska bli kul att se något annat än kontorets fyra väggar.

Om en månad gör vi samma sak som ifjol, åker på shoppingresa till Stockholm. Det behövs, min skogarderob behöver uppdateras.

2 kommentarer:

  1. Nämen hör av dig då! Så kanske vi hinner träffas? skulle ju va skoj. Om du inte har jättestressigt schema alltså?

    SvaraRadera
  2. Det skulle vara kul. Jag kommer till Mariehamn den 19.5. Förmiddagen och eftermiddagen kommer att gå åt till ett arbetsmöte, men vårt flyg går först lite efter sju. Jag tror att jag möjligen, kanske har lite tid efter fyra och före flyget går. Vi har mötet på landskapsregeringen i Mariehamn, men eftersom jag inte känner till staden alls så vet jag inte var det är :)

    SvaraRadera