söndag 11 september 2011

Bröllopstårtan

Som den gottegris jag är så är givetvis bröllopstårtan det absolut viktigaste på den kommande festen i februari. Den ska vara söt, men inte för söt, elegant, traditionell, trendig och precis lagom flashig. Ni kan ana att jag har beslutsångest.

Till min scrapbook har jag klippt ut tidningsbilder på tårtor jag gillat extra mycket, och bilderna ger mig bra riktlinjer.
Tårtan nedan har inte de rätta färgerna, men annars är den perfekt. Sidenband och blommor verkar vara min stil. 
Jag ser verkligen framemot provsmakningen. 

2 kommentarer:

  1. Varifrån skall ni ta tårtan? Vi hade passionmoussetårta på shoklabotten från carl de mumma och det var så sjukt gott. Passligt sött, lite lätt och lite syrligt. Yum. Synd räkna vi inte med konditor storlek när vi beställde så det hade väl blivit knappt i slutet.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppar mellan Carl de Mumma och Näsmans konditori. Passionstårtorna är faktiskt goda, hade funderat lite på en sån. De är så fräscha och är i allas smak (nästan). Då ska jag komma ihåg att beställa för 80 gäster när vi e 60, har många matglada typer i min släkt som tar stoora bitar. Tack för tipset!

    SvaraRadera