söndag 4 september 2011

PB slaget

Jag slog min tid från ifjol på Raseborgsruset. Vet inte riktigt hur det gick till eftersom jag faktiskt tog det lugnt och inte maxade. 1:10:56 var tiden, och även om sträckan tyvärr inte är 13 kilometer som de säger utan närmare 12,1, så är det en riktigt fin tid. Medelpulsen var dock hög, 183 slag/minut.

Terränglopp är tunga, mycket tyngre än asfalt. Jag är sporrad att träna inför Lidingöloppet nästa år, men 30 kilometer tung terräng känns tufft.

Ni kan läsa mera om Raseborgsruset på Maratonbloggen.
3 kommentarer:

 1. Grattis Jill! Bra jobbat!
  Om du inte vågar dig på Lidongöloppet ännu näsya år så kan du ju öva lite på Botnilöpet 30km här i Österbotten! Knappst lika tufft som Lidingö, men terräng är det i alla fall och 30 km! :) Jag ska prova på det om två veckor! :D

  SvaraRadera
 2. Åh, skall du till Lidingö nästa år! Vi var där nu i sommar och det var underbart. En härlig stad! Jag skulle faktiskt kunna tänka mej att bo där. Och grattis till det goda resultatet!

  SvaraRadera
 3. Liza, det låter inte heller så tokigt, det borde ju vara relativt få backor där i alla fall. Lycka till med ditt lopp!

  Emilia, jag har förstått att det är vackert. Jag lovar ingenting men det är definitivt "under consideration". Bra att veta att du godkänt platsen :D

  SvaraRadera