tisdag 27 september 2011

Förkyld

Jag ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Om fyra dagar skall jag springa mitt livs första maraton och min hjärna håller på att rinna ut genom näsan. Med andra ord är jag förkyld. Det började med halsont på fredagen och det vill inte bli bättre. Jag börjar känna lite panik, jag måste bli pigg och kry snart, annars kommer det verkligen att påverka min löpning på lördagen.

Jag ser så framemot att springa loppet, jag har jobbat hårt inför detta och något så idiotiskt som lite flunssa får inte komma och förstöra allt. Så det så.

4 kommentarer:

 1. Äääk! Jag undrar om det är en psykisk flunssa? Jag brukar drabbas av dom samma vecka som ett lopp. Ont i halsen, svårt att andas, snor och hyvydvärk...men på race-day brukar det vara över. Jag hoppas att det är en sån flunssa du fått på halsen! Ta det lugnt nu bara, finrexin, grönt te och mat. :) Må bäst!
  :)

  SvaraRadera
 2. och en rejäl överdos med c-vitaminer
  Styrkekramar till dig.

  SvaraRadera
 3. Oj, hoppas du blir frisk! Jag kan tänka mig att det känns ganska åt rumpan när du har tränat så hårt för det här maratonet. Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Liza, det kan nog vara psykiskt, jag har pratat med flera som har fått samma sak före ett lopp. Mat är inga problem :)
  Maria, tack, c-vitamin it is. Mår faktiskt bättre idag, det går åt rätt håll.
  Lee, tack, jag gör mitt bästa för att krya på mig. Lite bättre för varje dag, i lördag är jag nog i toppenskick :D

  SvaraRadera