söndag 2 augusti 2009

Långlänk

Idag ville vi fara på lite längre länk än vanligt med Roger, vi tänkte ta 10 kilometer för att träna upp oss inför Raseborgsruset om en dryg månad. Vägen var ny för oss, men eftersom Roger känner till Dragsvikskogarna ganska bra och vi hade kollat på kartan så tänkte vi att det inte skulle bli några problem.
I början dök inga problem upp heller, en sträcka var lermark och jag lyckades smutsa ner skorna ordentligt. Men sånt är ju egentligen bara kul :) Sedan hittade vi en massa hallon, verkligen massor. Har aldrig sett så mycket vildväxande hallon på samma ställe förut. Vi var förstås tvungna att stanna och äta lite.


Nå, efter en bit på vägen, ungefär då vi sprungit en timme (ca. 10km) började vi fundera när vi egentligen kommer till den biten vi känner igen. Vägen var helt ny för mig, men Roger sade att han kände igen sig så vi fortsatte. Efter en liten bit kom vi till en vägförgrening, där visade sig att vi var vid slutet av Ekerövägen, den vägen som kommer ut vid VNB-auto! Det visade sig att vi tagit till höger där vi skulle ta till vänster och på det sättet sprungit åt fel håll en ordentlig bit. Men, vi kunde inte så mycket mera än fortsätta springa. Totala sträckan kollade vi upp när vi kom hem, det blev 16 kilometer på 1h 45 minuter. Så nu borde vi vara i form för Raseborgsruset på 13 kilometer...


Nedan bild på mina leriga skor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar