fredag 7 augusti 2009

Magisk kväll

Det kunde inte ha varit en bättre kväll igår, Madonna måste nog ha haft ett finger med i spelet gällande vädret. Solen sken när vi kom dit, det var passligt varmt men inte alltför varmt. När Madonna började spela gick solen ner blev horisonten orange, och färgerna på himlen passade perfekt in med färgerna från scenen. Efter att mörkret fallit lyste fullmånen starkt upp himlen hela natten. En bris från vattnet höll luften fräsch och besökarna avsvalkade.

Förutom det tursamma vädret var konserten annars också perfekt. En fin blandning av gammal och ny musik, trevliga besökare som för det mesta höll sig lugna. En karismatisk kvinna som höll tempot uppe under hela spelningen som räckte cirka två timmar. Och ganska mäktigt är det när en liten person uppe på scenen ropar ut över 85 000 människor att de ska klappa i händerna, och alla lyder. Som sagt, när Madonna säger "hoppa", så hoppar man.

Vad jag vet har Madonna inte splittrats ännu. Och jag hoppas hon håller igång en stund till så jag kanske får se henne på scen igen någon gång.

Bilder kommer ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar