torsdag 26 augusti 2010

Bitter och inåtvänd

Roger är ute på länk, och eftersom jag fortfarande är förkyld måste jag sitta inne. Det är nästan så jag blir lite bitter när jag tänker på hur kul det är att susa fram. Perfekt väder för löpning är det också idag.

Istället sitter jag inne och äter chips, bläddrar i nya IKEA-katalogen och skrattar åt världens tokigaste kattunge.

Hon lyckades annars med något intressant häromdagen. Jag skulle gå på vessan, men jag hann bara lyfta locket och så kommer hon susande, tar ett ordentligt skutt och hoppar. När hon inser att locket är borta blir det panik, och på något otroligt sätt lyckas hon använda vattenytan som en studsmatta. Jag hinner bara blinka så är hon på väg till nästa hyss.

Oberoende denna traumatiska upplevelse är allt som händer i badrummet superintressant. Nuförtiden behöver jag aldrig gå ensam på toa.

2 kommentarer:

  1. Jag förstår din frustation, men det är bra att du har förstånd att vila om du är sjuk. Det finsn ju faktiskt folk som dör "bara" för att det tränar då har flunssa...
    Snart är du på G igen! :)

    SvaraRadera
  2. Vetdu, jag tror inte ens att jag skulle orka träna nu. Jag behöver bara gå i trappor för att bli helt kallsvettig. Det är väl kroppen som säger sitt. Ja, vi ska hoppas att det blir bättre snart, varje dag går åt rätt håll i alla fall.

    SvaraRadera