måndag 7 september 2009

Underligt väder

Det har varit helt underligt väder idag, först regnar det, så skiner solen en liten stund, så regnar det, så skiner solen samtidigt som det regnar. Nu är himlen helt blå, och der ser nästan varmt ut. Weird.

En rolig anekdot från helgen:

Vi var till Elmo Sport för att handla lite träningskläder. (Jag köpte en röd t-skjorta och en varmare länk-jacka till vintern.) Roger handlar byxor och en t-skjorta han också. Just före han skall betala kommer han på att han också behöver lite strumpor, han plockar åt sig en tre-pack och går nöjd och belåten till kassan.

När vi kommer hem klipper han upp förpackningen, och påpekar hur små de ser ut (det är strumpor av den kortare varianten, som inte går upp på vaden). Jag ser på strumporna och ser direkt att de inte är hans storlek, som är 46. Så jag frågar om han alls kollade vilken storlek det var innan han köpte dem.

Det hade han förstås glömt, och han hade köpt strumpor i storleken 31-34! De går inte att returna då han förstört förpackningen, men som tur är har jag små fötter, så han donerade dem till mig. Kul med gratisstrumpor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar