torsdag 20 maj 2010

Mövenpick Champagne Rosé del 2

Jag var annars till butiken idag. Min blick råkade falla på ett speciellt erbjudande. De sålde Mövenpicks Champagne Rosé glass för endast 1,99 euro per burk. Då jag ögnade in den för första gången i november ifjol var den aningen dyrare. Då kostade halvlitersburken 13,90 euro.

Jag gissar att den inte sålt så bra som de hade hoppats. Jag har fortfarande inte smakat på den, men för detta nya pris kanske jag borde?

7 kommentarer:

 1. Ja visst ska du det! :)

  Jag beklagar att ni mist er katt, läste det nu först.

  SvaraRadera
 2. Mövenpick gör uuuuuunderbar glass. Förstaklassisk. Har inte smakat den sorten, men för det priset skulle jag köpa upp hela lagret för säkerhetsskull!

  SvaraRadera
 3. Tack Liza, och kanske jag ska ta en burk nästa gång jag är i butiken.

  Yes, Jenny, för lääänge sedan hade de en vitchokladglass som var to die for. Synd att de inte lagar den mera. De andra sorterna de har är inte alls tokiga heller. Men jag har hört rykten om att den här ska smaka alkohol, inte något jag vill ha i min glass.

  Så svåra beslut jag har :)

  SvaraRadera
 4. Det var ett bra ordspråk, Den fattige har inte råd att köpa billigt!:)

  SvaraRadera
 5. Andreas, den store glassälskaren, smakade på den glassen för en tid sen och sa att den absolut inte är något att hänga i julgranen! :/

  SvaraRadera
 6. Den är helt hemsk. Undvik. Det finns godare glass i sommar :)

  SvaraRadera
 7. Det verkar finnas många åsikter om denna glass. De som smakat har inte varit förtjusta. Men, återstår att se om jag orkar köpa eller om jag satsar på nån tuttu ja turva-sort.

  SvaraRadera