söndag 30 maj 2010

Träningsvecka 4, 22 av 26 veckor kvar

Det har varit en rolig träningsvecka med lite alternativ träning. Idag har vi kämpat på riktigt ordentligt, började dagen med att cykla Prästkulla Runt, en sträcka på 36 kilometer. Resan dit och tillbaka blev ytterligare 11 kilometer. Direkt som vi kom hem bytte vi om till springkläder, och så stack vi ut på en dryg 10-kilometers länk i solskenet. En helt underbar start på dagen med andra ord.
Veckans schema:

Tisdag: Total löpning, 6,32 kilometer. Inbakat där 3*100 meter koordinationslopp. Första gången koordinationslopp finns med på programmet, och det var kul. Mera sånt tack.

Onsdag: Simning, 1,5 kilometer på 45 minuter.

Fredag: 5,99 kilometer, 34 min 51 sek, medelhastighet 5:49 min/km.

Söndag: Cykling; 47 kilometer, total tid med flera pauser kanske 3,5 - 4 timmar. Löpning; 10,68 km, 1:02:45 medelhastighet 5:52 min/km.

Det har alltså blivit totalt 22,99 km löpning, 1,5 km siming samt 47 km cykling. Kanske lagom att sikta på Triathlon efter Maraton?

4 kommentarer:

 1. Ja triathlon låter ganska spännande i mina öron också och det inte vore för den där cyklingen. Jag kan inte cykla långa sträckor (gillar det inte heller) då jag får så ont i ryggen av det. :(

  För övrigt har du ju haft en ritktigt fin träningsvecka!

  SvaraRadera
 2. Det är synd att din rygg inte tål cyklandet. Jag får liknande känningar av min sambos cykel, som har väldigt lågt styre. Min mommo-cykel är mycket bekvämare, även om den kanske inte går lika fort.

  Vad brukar du cykla med för cykel?

  SvaraRadera
 3. Jag har en mommo-cykel, men jag har haft en "vanlig" cykel med rakt styre. Då lättade trycket på svanskotan men fick desto mera on i nacken...snacka om ha mommo-syndrom. :)

  SvaraRadera
 4. Jobbigt. Nå, du får lov att nöja dig med ultralopp. Inte så tokigt det heller.

  SvaraRadera