tisdag 15 juni 2010

Arg och frustrerad

Ingen bra joggtur alls idag. På programmet stod 7 kilometer lättdistans, dvs långsamt lunkande, trevligt men ingenting för ansträngande.

När jag började springa kände jag direkt att något var fel, ena foten slog i marken, aj, andra foten i marken, dubbelaj. Jag har haft problem med min vänstra lårmuskel ett par veckor, och nu krampade den igen. Min högra vrist skrek också emot, varje slag i marken smärtade.

Nåja, jag kämpade på ett par kilometer, försökte tänja, gå, hoppa, men ingenting hjälpte. Var så illa tvungen att ge upp, och sökte mig sakta hemåt. Vilken flopp alltså.

Det är så frustrerande när jag hade superinspiration att springa, men det bara inte går. Imorgon blir det vila, men tamejfan om inte torsdagens pass känns bättre.

När jag kom hem körde jag Caroline Nilssons 17 minuter mage & rygg, samt lite armar. Det kändes i alla fall bra.

3 kommentarer:

 1. Ojdå :( Det är så himla frustrerande och lite knäckande då man far ut och springer och märker att det bara gör ont och är jobbigt... Hoppas det ger med sig snart, inatt! :)

  SvaraRadera
 2. Det låter ju som en riktigt smart idé att åka in till Helsingfors och sköta rea-handlandet, där hittar du antagligen något vettigt i.a.f!
  Visst kan jag göra en liten trend-rapport om höstens trender! Så fort jag hittar tid. Kul att det finns intresse för sånt:)

  SvaraRadera
 3. Liza, ja visst är det knäckande! Men, nya tager idag, jag hoppas på det bästa.

  Linda, jag ser framemot din rapport.

  SvaraRadera