måndag 18 oktober 2010

Julshopping inbokat

Jag vet inte riktigt hur det gick till men, nu har vi bokat en julshopping-resa till London med sambon. Iik! I december försvinner vi från detta gråa och mörka land till en mycket gråare, men förhoppningsvis lite ljusare, stad.

London baby!Jag har haft ett sådant otroligt behov efter att få resa, så förhoppningsvis stillar den här weekend-resan min största hunger. Vad vi ska göra där har jag ingen aning om, förmodligen slappa, äta gott och shoppa. Viktigast är att jag slipper bort lite.

6 kommentarer:

 1. Härligt! Jag älskar London och shoppingen i London. Och det är jättefint där med alla julbelysning, lite mer än vad man är van med här i Finland :)

  SvaraRadera
 2. Jag har varit till London två gånger, men aldrig riktigt gillat staden faktiskt. Nu har jag dock bestämt mig att ge staden en andra chans. Jag hoppas på mycket mysig julbelysning, stora städer är alltid extra speciella kring jul.

  SvaraRadera
 3. Åh... vi har funderat över samma sak, jag och min sambo. Men vi åker nog lite tidigare dock, i mitten av november när jag fyller år. Har aldrig varit i London. har du några tips?
  Trevlig blogg by the way.

  SvaraRadera
 4. Shinan, jag har lärt mig något nytt från sitcomen Moden Family. WTF står för Why The Face.

  Linda, jag tror tyvärr jag är lite dålig på tips, har inte hittat något jättetrevligt ställe i London ännu. Men jag ska göra lite research under de kommande veckorna, så jag kan återkomma. Tack för komplimangen, och kul att du hittat hit :)

  Lotta, jee! Trevlig resa åt dig!

  SvaraRadera