fredag 8 oktober 2010

Nu har jag blivit nominerad två gånger, så det är väl dags att ta itu med listan. Det är sötnosarna Jenny och Liza som nominerat mig. Tusen tack!

Första delen är alltså att berätta sju fakta om mig.

1. Ända sedan gymnasiet har jag tänkt på mig själv som en person som är lat och har dålig kondition. Fast jag kan springa två timmar i ett sträck har jag svårt att ändra den bilden.

2. Jag har fobi för zombien. Om någon i min närhet imiterar en zombie får jag en panikattack. Ser jag på en zombie-film får jag alltid mardrömmar. Ändå älskar jag sådana filmer.


3. Det första jobbet jag hade var på en frissa. Vilket är helt otroligt med tanke på att jag inte vet något om hår.

4. Jag gillar Marilyn Manson. Han är nummer ett på en springtur. Jag skulle vilja fara på en av hans konserter men jag är alldeles för tråkig och "vanlig" för att våga.


5. Jag är en snål jävel. Tycker inte om att gå på krog för att priserna är skyhöga. Det har blivit lite bättre på gamla dagar, men jag vill alltid ha valuta för de pengar jag spenderar. Jag avundas Joakims pengabinge.


6. Gamla strategi-spel som Rollercoaster Tycoon och Theme Hospital är härliga. Theme Hospital har jag spelat igenom 10-tals gånger. Synd att de inte lagar sådana spel mera.


7. Jag saknar fortfarande vår Caesar något otroligt mycket. Drömmer om att han skall komma tillbaka.


Sedan kom den svåra delen. Nominera sju andra bloggare, jag tror det får bli: Lotta, Lee, Michaela, Jenny, Heidi, Penny och min kära syster.

2 kommentarer: