onsdag 6 oktober 2010

Mot Lojo

Jag sitter i ersättningsbilen på väg till Lojo för att plocka upp Rogers fd söndriga, nu förhoppningsvis hela, bil. Orsaken till att jag gör honom sällskap är för att jag hoppas att det skall finnas lite tid för en visit till Intersport. Hösten har kommit, vintern närmar sig, och det skulle inte alls sitta fel med lite varmare träningskläder.

Varför är det annars svårt att hitta träningskläder för kvinnor i andra färger än rosa och svart?

5 kommentarer:

 1. ja suck. Eller lila finns det också mycket av. Bara "yoga-färger".
  men better bodies har ibland jättefina. Och har du kollat nike.com? De har en webshop med ALLT.

  SvaraRadera
 2. Precis! Och att välja mellan lila och rosa är lite samma som att välja mellan pest och kolera för mig. Better bodies ska jag kolla, och nike.com har jag försökt hålla mig borta från, är rädd att det skulle försvinna många dollars på det stället :)

  Jag hittade en superkiva vit långärmad tröja i Intersport, så lite annat än svart i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Nike är absolut mitt favoritmärke, och de har nog alla tänkbara färger sku jag säga, men jag håller med om att det lätt kan fara mer pengar än vad man borde göra av med ;)
  Jag har annars listat ut att ni säkert bor i västra nyland, men inte i vilken stad ännu.. eller är jag helt ute och cyklar? :)

  SvaraRadera
 4. Jepp, Västra Nyland it is. I Ekenäs närmare bestämt, Dragsvik om man vill vara riktigt noga. :) Är du hemma från Helsingfors eller studerar du "bara" där?

  SvaraRadera
 5. Ja e hemma från Pojo, så väst nylänning här oxå :) Men sen dess jag blev student har ja bott i Åbo, Borgå, Bryssel och nu då i Helsingfors.

  SvaraRadera