lördag 2 oktober 2010

Tillbaka i södern

Det har varit två intensiva men trevliga dagar i Vasa. Den förskräckliga dimman som låg över Österbotten tänkte dock ställa till det för oss, men allt gick väl till slut.

Jag vet att bilden är underligt vänd men den blir inte rätt när jag laddar upp den oberoende hur jag flippar den först (Perkele!)

Jag fick lära mig att det kan vara problematiskt att landa ett plan då man inte ser något pga en tjock gröt, men att de piloten nog kan försöka. Då du sitter i ett plan som är högt ovanför molnen vill du helst inte höra att piloten skall försöka landa, tro mig. Men då andra alternativet var att åka tillbaka till Helsingfors, kändes det helt OK.

Torsdagens bloggträff var mysig, och det var så lätt att prata med dessa urduktiga bloggare:


Det skulle definitivt vara roligt med flera bloggträffar. Synd bara att svenskfinland är så stort, geografiskt sett alltså.

2 kommentarer:

  1. Herregud, jag ser ju ut som en japan... alltså inget fel på japanskt utseende, men om man inte ser japansk ut till vardags och sedan mitt i allt gör det så kan det bli lite chockartat... ;)

    SvaraRadera
  2. Hehe. Den andra bilden blev kanske lite bättre, men den var så suddig att jag inte kunde använda den. Jag tycker i alla fall att du är riktigt söt :) Men så har jag alltid haft lite förkärlek för asiater också ;)

    SvaraRadera