lördag 23 oktober 2010

Vill du? JA!

Vet ni vad?! Roger och jag förlovade oss igår! När vi hade fredagsmys igår kväll så bad älsklingen mig, helt utan förvarning, att stänga ögonen. Jag gör som jag blir tillsagd (för en gångs skull) och när jag fick lov att öppna ögonen igen var han där, med ringen i högsta hugg.


Och vad har jag gjort idag, såhär dagen efter? Sökt efter butikens tjockaste bröllopstidning, och lusläst den förstås!

Tänk att man äntligen kan läsa dessa tidningar utan att småskämmas.

12 kommentarer:

 1. Nejmen grattis! :) Va roligt. Vilket perfekt frieri.. mitt i fredagsmyset. :)
  Många lyckönskningar!

  SvaraRadera
 2. Iiih! Grattis till er båda! :D

  SvaraRadera
 3. Tack alla :) Det känns superspännande faktiskt. Ett nytt kapitel börjar.

  SvaraRadera
 4. Oj va roligt, GRATTIS till er!
  Har en massa bröllopstidningar här hemma som jag ej behöv..Vill du ha?
  //Anna

  SvaraRadera
 5. Vilket erbjudande! Jag sku jättegärna ta dem av dina händer. Skulle du vara intresserad av att fara på kaffe någon dag? Jag skulle gärna höra hur såna här saker skall gå till utav ett proffs :)

  SvaraRadera
 6. Nämen grattis Jill! :D

  SvaraRadera
 7. Oj nej, hur har jag missat dethär! Grattis helt jättemycket! Vill höra massa bröllospdetaljer, bröllop är roligt, men alltför stressigt att ordna, en gång räcker. Hade Roger själv valt ringen?

  SvaraRadera
 8. Vi har som tur ganska mycket tid på oss, det är över ett år tills vi ska gifta oss, tror det blir februari 2012. Ni hade väl också vinterbröllop?

  Jepp, han hade valt ringen helt själv. Men jag har nog gett tips åt honom angående hurudan jag vill ha läänge. Men just denna ring hade jag inte sett förr.

  SvaraRadera
 9. Jag hade väl också tipsat, men blev ändå överraskad över hur fin den var.

  Jo, vi hade vinterbröllop, på alla hjärtans dag 2009. Det var jättemysigt med ljus och små lampor, och vi hade tur med vädret, de kan ju var slask och äckligt, men om det är snö och kallt är det ju så fint. Fast det typ är mörkt hela tiden. Hur orkar ni vänta så länge!? Långt till 2012

  SvaraRadera