måndag 3 oktober 2011

Dagen efter dagen efter

Både benen och hjärnan känns mycket bättre idag. Igår var jag så otroligt trött och hängig, orkade inte med någonting. På jobbet har jag fått berätta om min maratonupplevelse för alla som orkat höra, även ibland för sådana som inte orkar. Jag tycker lite synd om henne jag delar rum med, hon får höra samma storyn tio gånger om. 

Efter arbetet var jag på poweryoga, jag for dit med öppet sinne, beredd att vila vid behov. Det gick bättre än förväntat, det var skönt att arbeta med musklerna och sträcka på dem. Nu känner jag mig nästan normal igen. Jag skulle t.o.m. vilja fara ut på länk, men det är säkert bäst att vänta åtminstone denna vecka.

Sådär småningom börjar tankar om nästa utmaning gro fram. Lidingöloppet, Stockholm Maraton, Helsingfors dito, det finns så många olika lopp att välja mellan. Hur ska man kunna välja?

2 kommentarer:

  1. Varför välja? Far på alla!
    Läste din fina berättelse på Maratonbloggen! Härligt Jill! Det är ruter i dig du! :)

    SvaraRadera
  2. Nu känns det inte som om jag skulle klara av dem alla, behöver lite vila emellan. Men STHLM och Lidingö skulle inte vara så tokigt. Vi får se, Roger vill ta Helsingfors så kanske det blir så.

    Kul att du orkade läsa, lite envis måste man väl vara om man ska springa maraton, eller hur?

    SvaraRadera