lördag 15 oktober 2011

En sak i taget

Sakta men säkert börjar vi gå framåt med bröllopsbestyren. En efter en sak bockas av To-Do-listan. Det har nästan vilat en förbannelse över de stackars inbjudningarna, men de är nu så gott som redo att skickas ut. 

Imorse när jag vek rosetter och Roger klippte och klistrade kunde vi glatt konstatera att det här med ett litet bröllop inte alls är så tokigt. 


Esmeralda, som annars inte är särskilt kelig, hoppar alltid in i mitten om vi ser ut att koncentrera oss på något viktigt. Ingen skillnad om det är inbjudningar eller en tidning, dit skall hon och sjåpa sig, spinna och dregla. 


6 kommentarer:

 1. Vilken goding! Vill ju också vara med på lite bröllops bestyr :)

  SvaraRadera
 2. De är väl så, hon vill inte lämnas utanför. Esmeralda är verkligen fin, hon kom till oss för tre år sedan. Hon hade då hittats vid vägkanten med sina kattungar, totalt undernärd och övergiven. Fortfarande märker vi ibland att hon inte riktigt litar på människor, men mer och mer visar hon upp den sidan som syns i bilderna i detta inlägg.

  SvaraRadera
 3. Det låter bra med tanke på vad hon varit med om. Hon kommer nog att bara bli "bättre" o "bättre" vad tiden går. Verkligen härliga bilder, man ser att hon njuter och har det bra med er.

  SvaraRadera
 4. Ja, vi ska tro det. På djurhemmet sa Heidi att vi skulle skämma bort henne så mycket vi bara orkar och det har vi gjort :)

  SvaraRadera
 5. Nog är det väl Esmeralda som skall vara en av brudnäbbarna på bröllopet? Hon verkar åtminstone vara väldigt bröllopsintresserad.

  SvaraRadera
 6. Haha! Hon kunde vara en ring-bearer som hämtar ringarna till välsignelsen :)

  SvaraRadera