onsdag 12 oktober 2011

En i mängden

För första gången någonsin får jag uppleva de beryktade VR-förseningarna. Är i Karis, på väg till Åbo på ett tåg som för tillfället är 19 minuter försenat.

Äntligen får jag gnälla med alla andra. Nicka medlidande till diverse hata VR-storyn och kommentera hängivet på statusar på FB där personen blivit försenad.Äntligen är jag med i gänget, del av Finlands befolkning. Hurra!

Hoppas bara jag hinner till mötet.

5 kommentarer:

 1. 19 minuter är väl ingenting, bara en tredjedel av resetiden.

  SvaraRadera
 2. Varje år faller det löv (som blir på spåret), o. det blir frost, o. så kommer snön, o. det blir sommar o. semestrar osv...va dom nu allt skyller på. Kan det faktist vara så svårt att få allt att fungera?!
  Nu råkar det ju vara så att om man vill åka tåg i Finland så måst man åka med vr...därför bryr inte dom väl sej heller, för hur som helst har dom sina kunder!
  Gud vad det är skönt att inte vara en pendlare mera :)

  SvaraRadera
 3. Sist och slutligen blev det 25 minuter, och eftersom jag steg av i Kuppis blev det halva resetidem.
  Jo Linda, det verkar vara så svårt att få det att fungera. Suck. Lite jobbigt när man alltid måste planera åtminstone 30 minuter extra tid ifall förseningar. Nu lyckades jag så att jag "bara" försenade mig med 10 minuter pga luft i min tidtabell.

  SvaraRadera
 4. Oj, första gången! Antingen åker du lite tåg eller så har du haft mycket tur :)

  SvaraRadera
 5. Jag har nog åkt en hel del tåg det senaste halvåret, men långt ifrån varje dag. Jag har inbillat mig att jag är immun mot förseningar, men jag hade helt tydligen fel. Ingen undkommer VR :)

  SvaraRadera