lördag 7 januari 2012

Kickstart

Året har kommit igång med fräs. Jag känner mig motiverad och redo att ta mig an nya utmaningar. Jag har på känn att 2012 blir ett bra år. 

2011 var inte så tokigt det heller, jag lärde känna många nya roliga människor och sprang mitt första maraton. Eftersom jag är lite besatt av statistik var jag tvungen att laga en graf över sprungna kilometer förra året.


Totalt har jag sparat 1 233 kilometer på RunKeeper och min pulsklocka. Några få länkar har jag gjort utan dessa hjälpmedel, men de får helt enkelt bli utanför denna statistik. Medeltalet per månad blir med andra ord över 100 km/månad, vilket jag är mycket nöjd med. Juli var enda månaden då jag spräckte 200-kilometer. 

Hur mår ni? Har ni saknat mig?

7 kommentarer:

 1. Grattis till ett fint träningsår! :) Klart vi har saknat dig! Kul att du är med igen! :D

  SvaraRadera
 2. Detsamma hördu! Yes, nu är jag med igen, har skrivit två inlägg till som kommer att publiceras inom kort. När man en gång kommer igång är det svårt att sluta.

  SvaraRadera
 3. Har nog kollat lite nu o då, kul att du e tillbaka ;)

  SvaraRadera
 4. Det är nog roligt att vara tillbaka, nystart. Vi ska hoppas på många roliga inlägg i år :)

  SvaraRadera
 5. Välkommen tillbaka :)! Jeiii!

  SvaraRadera
 6. And she is back! Med en ny make over! :)
  Klart vi har saknat dig! Jag gillar ditt nya jag! (din bloggdesign alltså ) ;)

  SvaraRadera
 7. Tack, Lotta. Jeii tycker jag också.

  Jenny, yes, inte kan man ju komma tillbaka utan något nytt att komma med. Eftersom jag inte har några roliga storyn att berätta blir det layouten som får vara ny. Jag har inte riktigt vant mig än, men det kommer väl.

  SvaraRadera