måndag 9 januari 2012

Lunchlänk

Vilken superbörjan på veckan jag har fått. Min kollega L8 kom med den fina idén att fara på länk på lunchen och idag var jungfrufärden. 6,11 kilometer på 39 minuter prickade vi in. Bäst av allt: nu har jag träningen undan och kvällen ledig.

Glada och ivriga löpare


Att sticka ut på länk under lunchen är något jag varmt rekommenderar.

Fördelar:

-Att länka i dagsljus är alltid att föredra
-Om dina kolleger också springer kan du få trevligt sällskap
-Man orkar bättre med arbetsdagen
-Skönt att komma hem och vara färdigtränad

Nackdelar:

-Kräver planering och packande av en massa kläder
-Fungerar bara om man har flexibla arbetstider och möjlighet till långlunch
-Om det inte finns dusch på jobbet blir du snabbt impopulär

Imorgon skall jag ut på powerwalk. Första gången. Skrämmande. Efter det poweryoga. Med andra ord är tisdagens tema Power. 

7 kommentarer:

 1. Jag tror jag skulle ha mer problem att ta mig tid och sedan gå tillbaka till att göra något på jobbet efteråt.. Skulle bara stressa att jag har så mkt att ta tag i o vill hem nåt slag idag också.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår din tanke, men för mig fungerar det. Låt oss säga att vanligtvis har 45 minuter lunch. Till en lunch där jag springar 40 minuter + dusch och snabbt intag av mat går det lite på en timme, inte så fasligt stor skillnad från min vanliga lunch, så behöver inte vara så hemskt mycket längre på jobb för att få full dag. Att träna på kvällen tar mer av min fritid.

  Jobbet blir nästan effektivare då man fått lite frisk luft mitt på dagen, i alla fall för mig. Men alla fungerar ju olika.

  SvaraRadera
 3. Haha, njäää, räkningen är inte lika kul nej :) Men jag lurade mig själv lite och beställde den med flit idag, dagen innan lönen trillar in. Då hinner jag aldrig se att pengarna försvunnit innan det trillat in nya ;)

  SvaraRadera
 4. Jag ser nästan lite överladdad ut där ;) Att lunchspringa var en klar hit! Pigg och energirik resten av arbetsdagen och kvällen. Tack för sällskapet, det gör vi om!

  SvaraRadera
 5. Liite kanske, du ser väldig taggad ut, redo och kanske lite nervös? Visst var det kul, nästa måndag igen. Jag ser redan fram emot varmare väder så behöver packningen inte vara fullt så stor. Snart får man dra med halva garderoben till jobbet.

  SvaraRadera
 6. Ni är suveräna. Vilken tid är det som gäller ifall man skulle börja planera in lunchpaus just då.
  Maria

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är vi ;) Vi for 11-tiden, beror lite på dagsschemat för alla inblandade. Tanken är att köra på måndagar, du får gärna hänga på men det är måndagslunk som gäller, vi har inte avancerat till fartlekar än.

  SvaraRadera