onsdag 28 augusti 2013

Ett biblioteksbesök

Jag gick ut på en barnvagnspromenad på förmiddagen och råkade vandra förbi biblioteket. Bestämde mig för att passa på att låna några böcker till Jon, det är mycket roligare att läsa för honom om man har några nya sagor.

När jag gick förbi bordet med nyheter fastnade min blick på Safka-boken. Jag har funderat på att köpa den en tid, och nu kan jag bläddra i den lite och se om det är en bok som vi behöver till kokbokshyllan. Perfekt. I vårt hem fungerar det så att jag läser kokböcker och väljer ut vad Roger ska laga åt mig. Inte alls så tokigt arrangemang, enligt mig.
 
Böcker
Lite smått och gott att läsa.

Avokadopastan måste ju testas, jag är säkert den sista i finländska bloggvärlden som gör den.

5 kommentarer:

 1. Du är inte din sista Jill. Här ätes avokadon fortfarande som sådan. Med örtsalt på.

  SvaraRadera
 2. Förresten. Receptet på Rogers räksoppa skulle jag gärna ta :)

  SvaraRadera
 3. Mmm, avokado. Jag äter den oftast på knäckebröd, bästa mellanmålet. Få se om jag får Roger övertalad att laga pasta, han är inte särskilt förtjust i maträtter som inte har kött... Jag ska kolla upp varifrån han tog receptet och återkomma!

  SvaraRadera
 4. Lagade avokadopasta då när det blev sån himla hallå av den att avokadorna var slut i butikerna flera dagar....Inte tycker jag att det var något märkvärdigt..kanske för att jag bryr mig inte så hemskt mycket om avokado...Men fisksoppa av kallrökt lax och räkor är MUMS :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hjälper säkert om man gillar avokado :) Ska kolla upp fisksoppan, älskar fisksoppa!

   Radera