torsdag 1 augusti 2013

Storkok 
Jag hittade snygga och förmånliga iskubsformer i Tiger så nu kan vi frysa in barnmat. Det går mycket smidigare att laga en större sats på en gång och sedan tina upp enligt behov. Hittade ett recept som verkade bra i Marthornas recepthäfte, så nu står Roger i köket och fixar grönsakspuré på broccoli, potatis, morot och majs.

De hade också ett bra recept på avocadomos, där man mosade och blandade en halv banan och en halv avocado. Det måste ju vara gott! Och vilka snygga fläckar det blir av den röran.
 
Jon
Vi har redan lyckats klotta ner den lånade sittern med morot.
Eftersom Jon inte kan sitta ordentligt ännu brukar vi mata honom i sittern vi fick låna av grannfrun. Han har dock lite svårt med det här att luta bakåt och relaxa, han vill bara uppuppupp.

4 kommentarer:

 1. Hehe :) Avokado-banan gillades hos oss åtminstone. Vi brukade ha en handduk under i sittern när han åt där så att vi inte klottade så mycket :) Jon ser så stor ut redan, ingen bebis mera :)

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi ska prova med handduk nästa gång, så attvi inte klottar mer. Han har faktiskt blivit jättestor, jag har lite svårt att hänga med i svängarna, han ryms knappt i famnen mer.

   Radera
 2. Varifrån är iskubsformerna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Från Tiger i Iso Omena, men jag tror nog att alla Tiger-butiker har dem. Kostade bara 3€/st och de fungerar hur bra som helst.

   Radera