torsdag 15 augusti 2013

Proppmätt

Soppa
Såhär snyggt hade jag dukat en helt vanlig torsdagseftermiddag.
Min man lagade en helt otrolig trerättersmiddag åt oss idag. Räksoppa till förrätt, vilket han aldrig lagat förut, som blev jättelyckad. Den måste vi snart laga om igen. Sedan ugnslax till varmrätt med smörsvängda potatisar och morötter, en av mina favoriter. Efterrätten var det faktiskt jag som fixade, hallonpaj med glass.

Soppa
Vi bjöd på soppa bara för att jag ville använda våra fina tallrikar.
Nu är jag helt proppmätt samtidigt som jag skulle vilja ha något smått att snaska på. Suck. Lite Coca Cola skulle sitta perfekt men jag är för lat för att fara till butiken. Vilka problem man har.

2 kommentarer:

 1. Ooh namnam, vilken bra man du har ;)
  Jag har alltid det där problemet särskilt på kvällarna att jag skulle vilja ha något smått och gott. Kanske lika bra att vi har så pass långt till butiken att jag aldrig orkar fara efter något :)

  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är inte så tokig, utan honom skulle jag leva på fiskpinnar och chips. Det slutade med att jag åkte till butiken efter lite Cola och choklad. Håhå med mig ändå, du har så rätt, det är bättre om man inte bor så nära. Tidigare bodde vi på Björknäsgatan, rakt ovanför K-supermarket, det var fruktansvärt.

   Radera