onsdag 14 oktober 2009

Cocktail party

Jag ska ordna ett cocktail party om några veckor och håller för tillfället på att fundera på en meny. Har ni några bra tips eller recept på god plockmat? Förutom mat skall det givetvis även finnas drinkar, helst fina med kul dekorationer. Hur är det med drinktips?

Jag har googlat temat lite, och hittat allt möjligt, men det är SÅ svårt att veta vad som är bra och vad som inte är det. Jag är inte precis den duktiga värdinnan som provtestar menyn en vecka före.

Annars, varför är det så roligt att plocka bort torkad hud från olika skavsår? De som jag fick på halvmaratonet har läkt nu, så jag roar mig med att dra bort stora delar för att visa åt sambon. Han ser bara äcklad ut...

Och för att göra inlägget lite roligare sätter jag in en bild på kissorna när de leker i soffan. Ser ni Esmeraldas rosa tunga som sticker ut?

5 kommentarer:

 1. Du måste definitivt ha oliver! :) jag älskar såna som är fyllda med vitlök, men det är kanske bara jag, och sen måste ju alla gilla de för annars stinker bara vissa.
  Men säkra kort:
  brieost på tandpetare och en 1/4 av en grön kula på ( läste rätt! och det är gott!)
  o så finns det en variant med brie och vindruvor, men vindruvor kunde klara av en starkare ost också, du får testa dej fram
  rulla in skagenröra eller skinkröra i tortillas och skär i lämpliga bitar-> på pinne.
  Skinkbitar med ananas är också gott på pinne.
  Det finns massor :) Behöver du en partyplanerare?

  SvaraRadera
 2. aijoo, en annan god sak, karelska piroger med grynost, vanlig ost, äggsmör, ost o grönsaker.. :)

  SvaraRadera
 3. Tack för alla tipsen! Jag måste väl börja testa mig fram ändå :)

  Det blir en så liten fest så en partyplanerare känns kanske lite överdrivet, men om det behövs så vet jag i alla fall vart jag ska ringa ;)

  Har du haft / gått på många cocktail partyn? Du verkar vara en expert!

  SvaraRadera
 4. inte alls många, ett, men jag tycker om plockmat :)
  Det värsta är att jag själv blev inspirerad, det kan hända att det måste bli en sån fest här också..

  SvaraRadera
 5. Ja, det är nog kul med fest. Jag vill främst hålla en fest nu för att glömma laman, och allt annat tråkigt som händer i det här landet. Bara stänga ut allt för en kväll och njuuuuta av livet.

  SvaraRadera