lördag 10 oktober 2009

Lördagsshopping

Denna lördag har gått i shoppingens tecken. Från Pentik handlade jag en jättesöt godisskål, det var kärlek vid första ögonkastet. Fyllde skålen med gammaldags godis från godisbutiken i Ekenäs, minns inte vad den heter. Titta så fint det blev:


Vi var även till Karis, jag hade hört mycket gott om en inredningsbutik som heter Karisma, så jag ville fara dit för att se om det var något att ha. Och oj så mysig butik det var! Jag hittade en massa grejer som skulle passa perfekt till vårt hem, inklusive en superhäftig kristallkrona. Den var tyvärr i dyraste laget, så måste fundera om finanserna räcker till. Istället köpte vi en låda för returpapper och gamla tidningar samt en nyckelhållare. Tidningslådan var mycket populär hos katterna.

2 kommentarer:

  1. vilka fina fynd du gjort! En såndän tidningslåda vill jag också ha, den fanns väl inte på svenska? Ser ett framtida byggprojekt :)

    SvaraRadera
  2. Den fanns inte på svenska nej, gjorde mig lite deprimerad, men man kan ju alltid måla över Sanomia och skriva tidningar :) Tänkte först också på att man borde bygga själv, men jag är totalt hopplös på allt sådant, så tog den lättare vägen.

    SvaraRadera