onsdag 28 oktober 2009

Söndrig telefon

Jag "tappade" telefonen i golvet en morgon när alarmet ringde så förfärligt. Den gick lite sönder. För tillfället hänger övre delen fast i nedre med hjälp av några kablar.

Nu är frågan den, mina kära läsare, skall jag skaffa ny, hålla den här (den fungerar i princip ännu) eller låna sambons gamla telefon som tillfällig lösning?

Egentligen suktar jag efter en iPhone... Men de är ju så förfärligt dyra, och väntetiden är åtta veckor. Några tips på andra trevliga telefonmodeller?

3 kommentarer:

 1. Har haft samma dilemma! Min telefon gick sönder för läänge sen, fortsatte ha den en tid fast den va i risigt skick, tog sedan mammas gamla och nu funderar jag på att ta Andreas gamla istället. Det klokaste sku nog säkert från första början ha vari att köpa en ny, för de kommer ändå imot sen förr eller senare! :D
  Annars, med tanke på ert party som e upcoming, får man ha lång klänning fast de e cocktail party, eller e de kort som gäller? Ha köpt en så fin långklänning som ja drar på mig om ja får^^

  SvaraRadera
 2. Det är väl så, att man är tvungen att köpa ny. Tycker bara inte alls om modellerna som finns på marknaden för tillfället.

  Visst får du ha långklänning, roligaste är det om alla får användning för de fina klänningarna som blivit inhandlade men som sällan ända kan användas.

  Och, vi har helt glömt bort att betala vår del av stugan! Av någon underlig anledning minns jag det på morgonen, men sen när jag kommer hem från jobbet är det het fluget ur hjärnan. Ska försöka minnas ikväll.

  SvaraRadera
 3. Ja tycker int heller om modellerna som finna på marknaden nu, tilltalar int mig alls. Men man är väl så illa tvungen bara att köpa..
  Super med klänningen! Skall fundera om jag då tar den långa, de e så kiva att klä upp sig! Och med stugan behöver du int fundera, int ha vi ju betala båten vi heller, men vi får bar ta och reda upp de nån dag! ^^

  SvaraRadera