måndag 12 oktober 2009

Nu börjar mötet

Hoppas politikerna förstår att rösta ja, ja, ja till Ekenäs BB. Annars är det verkligen något fel på demokratin i det här landet. I den här frågan har verkligen folket sagt sitt, om de röstar mot den stora massan kommer många att totalt mista förtroende för beslutsfattarna.

Edit: Nu har då HNS visat hur idiotiska de är, och beslutat att stänga Ekenäs BB. Raseborgs politiker satte sig emot, folket visade tydligt, flera gånger, att de vill ha BB kvar, inget hjälper. Orsaken till nedläggningen är de dåliga ekonomiska tiderna.

De säger att de kommer att spara hela summan som BB kostar, nämligen 1,9 miljoner euro i året. Skitsnack säger jag! Hur i hela världen tror de att mammorna som kommer från den här regionen inte kommer att kosta något alls? Hur kan man vara så blind, transporterna kostar redan en del, och hur mycket rörliga kostnader innebär inte en förlossning? Jag vet inget om vårdekonomi, men vilken idiot som helst fattar ju att förlossningarnas kostnader från Ekenäs BB inte försvinner i och med att de flyttar till en annan region.

Aaargh!!!

2 kommentarer:

  1. Jepp, så blev det. Jonej säger jag, helt sjukt. Nu är det bara att vänta på att Raseborg sjunker ihop och dör. Idag är jag pessimist.

    SvaraRadera