tisdag 12 mars 2013

För att vi inte ska få tråkigt denna vår

Efter hand som babysaker flyttat in i vår lägenhet har den känts mer och mer trång. Vi bor i en höghustrea, och vi skulle klara oss bra här i några år till, men när man en gång börjar drömma om hus och gård är det svårt att släppa tanken.


Nu är lägenheten till salu, och så snart någon erbjuder ett rimligt pris blir det husköp. Om du vill ha en ljus, fräsch, trea så kan du höra av dig. Vi trivs jättebra här, och för den som gillar att springa finns det oändligt med fina länkar att ta sig runt.

Jag är lite som Michaela, behöver alltid ha ett projekt på gång. Denna gång blev det kanske lite i överkant, att ta hand om en nyfödd och flytta samtidigt känns inte som världens bästa scenario. Bostadsmarknaden är i och för sig ganska lugn just nu, så vi kanske får vänta tills knodden fyller ett år innan vi får lägenheten såld. 

2 kommentarer:

 1. Oj vad roligt att du börjar blogga igen! Ska bli roligt att följa med era projekt! Och jag tycker det är så facinerande att följa med bloggar där nån blir föräldrar för i bloggar ser man så bra hur människor utvecklas som föräldrar och lätt kan kasta alla sina gamla åsikter isär och hela livet vänder i alla fall lite upp och ner.

  Har ni nåt hus i sikte? Var ska du föda? Vad har ni för vagn?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också det är roligt, som du skrivit många gånger är det kiva att kunna se tillbaka på vad man gjort någon viss tid på året. Det ska verligen bli fascinerande att se hur man ändras, jag har så svårt att föreställa mig hur det kommer att bli.

   Jo, vi har sett på några hus här i närheten, men vi vill inte köpa något innan lägenheten är såld. Lojo har vi siktat in oss på, det är jättefräsch där nu när de renoverat. Vagnen står här i barnrummet och väntar på användning, det är en Emmaljunga Due Edge kombivagn, den ska få en närmare introduktion i ett senare inlägg.

   Radera