tisdag 12 mars 2013

Vad ni kan se framemot


Det inkommande året kommer denna blogg att handla mycket om träning, babyn och hemmet. Jag har nämligen mina aningar om att det är dessa tre saker som kommer att dominera mitt liv medan jag är föräldraledig. 

Jag är verkligen peppad till att börja träna ordentligt igen, bristen på intensiva intervaller och champagne är de två saker som varit jobbigast under min graviditet. Med andra ord förstår ni att jag mått bättre än vad jag förtjänar. Olga Rönnbergs bok Träning för nyblivna mammor väntar på mig, jag berättar mera om den i ett senare inlägg.

Två kära individer som kommer att försvinna från bloggen är katterna. Ett labb-test visade att min man är mycket allergisk, och om han fortsättningsvis tvingas andas in kattpartiklar är det möjligt att det utvecklas till astma. Det känns verkligen jobbigt, och jag hanterar detta genom att inte tänka på det för mycket. Vi har hittat nya hem åt dem båda, men jag skjuter ständigt upp själva flytten. Att vara tvungen att vagga omkring här hemma, väntandes på vårt mirakel, utan dessa lurviga kräk känns outhärdligt.Som tur är vet jag att de kommer till bra hem, där de kommer att trivas. 

Jag planerar att fortsätta blogga tills jag återvänder till jobbet, sedan får vi se hur vardagen blir. Jag hoppas att vi ska ha mycket roligt tillsammans!

2 kommentarer:

  1. Haha, champange och att kunna röra mig normalt och få upp pulsen emellanåt var också det jag saknade mest! Och två glas champagne har jag druckit nu efteråt och det var SÅ GOTT. Motionen måste jag dock vänta på ännu i några månader efter snittet. Men sen skall det springas och göras pilates. Hurra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ojoj, bara tanken på champagne får mig att dregla lite inombords. Måste fara till Alko och handla så att det finns färdigt nerkylt när behovet uppstår. Lite svårt att få det att fungera med amningen, men ett glas nu och då måste man ju få ta. Den som väntar på något gott...

      Radera