lördag 16 mars 2013

Träning för nyblivna mammor


Om en bok med titeln Träning för nyblivna mammor kommer ut en månad innan beräknat datum så måste man ju bara köpa den. Efter att läst mera om boken fick jag upp förhoppningarna och efter vad jag bläddrat såhär långt jag kan säga att den håller måttet. 

Boken, skriven av Olga Rönnberg, har delat upp träningen efter en förlossning i tre faser, Muskelkontakt, Kroppskontroll och slutningen Höj Ribban. Tiden det tar att avancera från en fas till en annan beror på ditt utgångsläge. Olga har gjort upp ett träningsprogram innehållande muskelträning och konditionsträning, med massor av peppande text och tydliga bilder. 


Jag tror faktiskt att jag kommer att följa hennes program till punkt och pricka det inkommande året (eller i alla fall försöka). Upplägget är logiskt och borde fungera i min vardag. Jag återkommer med mellanrapporter efter att jag fått början. Can't wait!

2 kommentarer:

 1. Hej Jille!
  Sökte upp den här boken på AdLibris och klickade hem den! Då såg jag att boken nämns i ett blogginlägg och tänkte att det måste jag läsa och blev överraskad - det är ju du! :)
  Vad roligt! Väntar med spänning på boken och hoppas att inspirationen håller i sig för mig! Ska kika in här för uppdateringar om vad du tycker om övningarna! Må så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt, världen är liten! Jag hoppas på samma, att insiprationen håller i sig, just nu känner jag mig så peppad inför att börja träna igen.

   Radera