måndag 18 mars 2013

Vagnen

Vi funderade länge och väl på hurudan vagn vi skulle köpa till vår nya familjemedlem. Jag har alltid varit lite kär i Bugaboon, skyller på alla bloggar därute. Efter att ha provkört och läst mera om dem, kom vi dock fram till att det inte är en vagn för oss. Ute här på landet behövs en stadig, robust vagn som klarar av de flesta terränger.

Då gick tankarna förstås till Emmaljunga. De har varit med länge, och vagnarna planeras för Skandinaviska förhållanden. Vi testade några och jag fattade snabbt tycke för dessa massiva vagnar, de är verkligen stabila och rymliga. 


För några månader sedan vandrade vi i en barnbutik, och hittade denna vagn, något nedsatt eftersom det var 2012 årsmodell. Det var precis den modell vi ville ha, en Edge Duo Combi med en Sport Cryptonite Chassi. Jag gillade färgen och det tog inte många minuter så hade vi bestämt oss för att köpa den.


Nu står den här hemma, i babyns rum, och väntar på att bli använd. Snart, snart, får vi provköra den. Kan inte liten komma snart?

4 kommentarer:

 1. Men nu kommer bugaboo ut med en ny vagn för terräng, en bugaboo buffalo! Och om det nångång blir en trea för oss så vill jag ha den, eller sen nån babyjogger vagn.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo! Jag såg det, typiskt alltså. Den skulle inte varit tokig. Nåja, jag är nog nöjd med denna också.

   Radera
 2. Grattis, ni har köpt världens bästa vagn, vi har en likadan :) och det är nog enklare att sätta den i två delar i bilen för den är lite jobbig att lyfta som ett paket i bagageluckan när den är så stor. Men det är väl det vi har våra män till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att höra! Absolut, något nytta ska man väl ha av dem ;)

   Radera