tisdag 19 mars 2013

The Windy City

I somras reste vi till USA, där vi besökte Chicago. Jag blev snabbt förälskad i denna stad, den är inte hypad som New York, som är smockad med turister, utan stadens känns mer äkta.

Medan vi var där strosade vi runt på gatorna, tittade på människor och tog det lugnt. Det var runt 40 grader varmt hela tiden medan vi var där, så det var omöjligt att hålla högt tempo.


Favoritfrukosten, müsli med naturell yoghurt och färska bär.

Vi vågade också ut på en morgonlänk i hettan, bland med många andra ivriga löpare. Detta är absolut bästa sättet att se en ny stad.


Vi var givetvis tvungna att fara till Giordano's och testa deras Deep Dish Pizza.


Denna bild är tagen samma dag som graviditetstestet visade positivt. Jag var i total chock.


Närheten till vattnet är ett måste för att jag ska kunna älska en stad. Lake Michigan är så stor att det är omöjligt att förstå att det bara är en sjö.


Det jag gillade allra mest med Chicago var arkitekturen, husen var otroligt vackra, alla hade sin egen personlighet och stil. 

Jag rekommenderar er varmt att resa till Chicago, vi flög direktflyg från Helsingfors och det var riktigt smidigt. Jag kommer definitivt att besöka denna stad igen. 

4 kommentarer:

 1. Oj jag blev verkligen sugen på Chicago! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där fanns också många fina butiker för löpare, och personalen var supertrevlig. Jag tror att varje person i sällskapet kom hem med nya löpartossor, t.o.m. två par för någon. Far dit, vetja!

   Radera
  2. Bara jag som tassar runt och önskar en trevlig helg!! Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com

   Radera
  3. Roligt med personer som tassar runt :)

   Radera