måndag 18 november 2013

2,5 av 3

Det blev en lyckad stund i Helsingfors. Tyvärr var det jag ville ha från Polarn o. Pyrets cirkuskollektion slutsålt, men jag köpte istället en basic blåvit body och orange strumpor. KissKiss köpte jag från Fazers café, och dem smaskade jag på i bilen på vägen hem. Vad lägger de riktigt i den godisen som gör den så god?
 
Jag gick till Rizzo och fingrade på några Flattereds, och sedan plötsligt, har ingen aning om hur det gick till, så stod jag där och kassan med splitterny skolåda. Största delen av min tid tillbringar jag här hemma, och tiden blir mycket mer uthärdlig om man har något fint på fötterna. De är helt enkelt mina arbetsskor. Innersulan av lammull är lyxig och varm, och skorna är härligt mjuka på fötterna. Lite varma blir de, men då är det bara att ta av dem en stund.
 
Flattered
Skor, tår och en pojke.
Pentiks julkatalog kom hem idag, ni ser den på bilden, jag bläddrade och fick inspiration. Nu ska jag söka fram alla ljus vi har här hemma och laga lite mysigt.

Förresten, det är hemskt hur skenhelig jag är. Först predikar jag att man ska understöda butiker i hemstaden och sedan far jag till storstaden och shoppar loss. Jag försvarar mig med att PoP, Flattered och KissKiss inte går att få tag på här.

2 kommentarer:

  1. Jag sku vilja ha någo kiva inneskor till jobbet, har funderat på Flattered. Men man ska väl vara barfota i dem? Det vill jag inte vara här vintertid sen igen. Men kanske de där ändå skulle vara något att önska till födelsedagen ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är barfota i dem, men jag ser inget hinder för att också använda dem med strumpor. Jag funderade också på att ha dem på jobbet, sedan då det är dags, och tror nog att de skulle fungera bra. Lite onödigt dyra är de, men jag hoppas att de håller länge.

      Radera