onsdag 6 november 2013

Färgbad

Igår gjorde jag och Jon gjort något vi aldrig gjort förr. Jag har hört att man måste göra det ibland, för att utvecklas som person eller något liknande trams. Vi har färgbadat.

Det var Luckan som ordnade detta gratis(!)evenemang, en kompis tipsade om det och jag tänkte, varför inte? Tillfället började med att ledaren blåste såpbubblor, och Jon älskade att titta på bubblorna som flög omkring. Alla barnen (totalt var där sex stycken) satt som i trans, allt blev tyst. Sedan hämtade ledaren små vattenballonger, vilka Jon nog lite lekte med, men mest tittade han bara förundrat på de andra barnen.

Till sist började själva "badandet". Färgerna som användes var mangopuré, vinbärskisel och något annat jag inte minns. Jon tittade lite på färgerna, men han var nog inte det minsta intresserad av att uttrycka sin konstnärliga själ. Han tittade bara på de andra babyna som var i full gång. Ibland kände han lite på färgerna, men mest var det jag som försökte locka honom till måleri.

Ganska snabbt blev färgerna kalla, vilket ledde till att Jon blev kall, så då var det dags att sluta. Det var en riktigt intressant upplevelse, men jag tror att Jon hellre äter mat än målar med den.

1 kommentar:

  1. Al traducir se lee un poco...raro.
    Pero creo haberlo entendido todo bien.
    Saludos al blog!

    SvaraRadera