torsdag 4 april 2013

Babygymmet

Idag testade vi för första gången (det blir många för första gången med en liten bebis) vårt Fisher-Price babygym. Liten gillade skarpt allt som dinglade, och apan som spelade musik var populär. Han orkade ändå inte länge med all stimuli, snabbt blev han trött och nu sover han igen.


Babygym kan vara svindyra, men det här är begagnat, från Frida, Second Hand för barn här i Ekenäs. Gymmet är i prima skick, lite tvätt och puts och det är som nytt. Som bekant hinner inte småbarn slita ut sina grejer så allt begagnat fungerar hur bra som helst. Känns nästan lite bortkastat att köpa nytt, speciellt kläder, som bara blir mjukare och gosigare av användning och tvätt. 

2 kommentarer:

 1. Hittade din blogg - älskar att läsa om nya bebisar och deras familjer - och du har en så fin blogg!

  Babygym - bästa påhittet. Våra pojkar hade vi massor av tid på/i babygymet. När de var så små att själva "gymet" inte var betydelsefullt för dem så var den ett jättebra ställe att lägga ner babyn på - mjuk filt och färggrann stimuli (då man kände sig dålig för att inte hinna "umgås" med babyn då man måste städa/diska/dusha sig ;). PLUS att då de blev lite äldre och förstod sig på dem så älskade de själva dem också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du hittade hit! Jag tror lite som du skriver, att det är ett bra ställe att lasta av babyn på när man behöver en liten paus. Såhär långt verkar han gilla det i alla fall, och då har han inte så mycket "nytta" av alla grejer ännu. Ha ett skönt veckoslut!

   Radera