lördag 6 april 2013

Promenader

Solskenspromenader är det som hållit mitt huvud klart de senaste veckorna. Varje gång jag kommit ut i till det härliga vårvädret har jag känt hur livet kommer tillbaka. Idag var vi ute en hel timme, och lillkillen sov hela tiden. Nöjd och glad var han när vi kom hem, alla mår vi bra av lite frisk luft.

Såhär pigg är man då man fått sova ute en stund
Jag tycker bara att det är så otroligt svårt att veta vad man ska klä på honom. För det mesta har han alldeles för varmt då vi har en värmepåse och FPA:s åkpåse i vagnen. Hur mycket kläder bör man sätta på en tre-veckors bebis?

4 kommentarer:

 1. Det är förstås inte alltid så lätt att veta men jag tycker du inte skall ha både värmepåse och åkpåse nu när det är så fina dagar. Det är ju väldigt skyddat i vagnen, ingen blåst osv kommer dit. Skulle tro att om du sätter en trikåommgång typ du har i bilden, nåt tunnt stickat och ena påsen så räcker det bra till i det här vädret. Du kan ju ta med en täcke för säkerhets skull..Och känn emellanåt med din hand hur varmt han har innanför påsen :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, tror att vi ska testa det nästa gång. Vädret ändrar förstås hela tiden, så svårt att säga från dag till dag vad som behövs :)

   Radera
 2. Och kom ihåg att er vagn har thermobase (eller vad det nu heter :) ) så den är väldigt varm i sig själv :) vi har aldrig behövt mer än sovpåsem från FPA i den fast det har varit flera minusgrader.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du förstås rätt i, känns verkligen väldigt skyddat där inne.

   Radera